» Ansasayfa » Haberler

Bunu Paylaş

Havuz suyu - Havuz suyu satışı - Havuz dolumu


Yüzme havuzu ve sauna sektöründe  Su faaliyeti gösteren firmamız, uzman kadrosu ile yüzlerce havuzu kaliteden ödün vermeden en sağlıklı şekliyle müşterilerine sunmuş ve aynı kalitede faliyet göstermektedir.. 0535 596 41 72

Havuz büyüklüğü ne olursa olsun havuzlarınızı doldurmak için ne zaman,  ne su, ne de farklı uygulamalar ile vakit kaybetmeyin.

Firmamız ile iletişime geçerek her boyuttaki havuzlarınızın kısa sürede  doğal sular ile doldurulmasına tanık olun.

Maliyet açısından ekonomik, zaman açısında çok kısa sürelerde, doğal su olması özelliği ile sizlere sağlıklı hijyenik havuz suları ile tüm havuz tesislerinizi kullanıma açabilirsiniz.

Tüm havuz suyu dolumlarımız belgeli olarak sizlere sunulur ve suların analizlerine ulaşabilirsiniz. Sizlerde standart derecelere sahip havuz sularında yüzmek istiyorsanız veya tesislerinize hizmet vermemizi arzu ediyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir çok spor salonları, siteler, oteller ve aklınıza gelebilecek havuz kullanımı yapılan her mekânda havuz suyu ihtiyaçlarınızı firmamızdan karşılayabilirsiniz. Ph değerlerine sahip olacağınız havuz suyunuz ile kaliteyi arttırın ve çok kısa sürede zahmetsiz havuz dolum işlemi ile tanışmak için iletişim 0535 596 41 72


Bağlantılar


kullanma suyu

tanker su

tanker suyu

havuz suyu

Su Analizi Raporu


2010 © Copyright Berrak Su - Tüm Hakları Saklıdır.
Havuz suyu, Havuz suyu satışı, Havuz dolumu, Havuz suları,